Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Március 27-től nyári menetrend szerint közlekednek a Germanwings járatai, melyekkel Köln/Bonnból és Stuttgartból számos népszerű nyári desztinációt érhetnek el az utasok.

A Budapestről indulók Köln/Bonnon és Stuttgarton keresztül érhetik el kiválasztott úti céljukat a légitársasággal olyan kedvelt nyaralóhelyekre, mint Ibiza, Mallorca és Tenerife. Budapestről Köln/Bonnba heti tízszer, Stuttgartba heti hét alkalommal repül a Germanwings. Ibizára májustól augusztusig heti öt alkalommal indulnak járatok Köln/Bonnból és Stuttgartból. Mallorcára hetente négy járatot indít idén a Germanwings. A Kanári-szigetek legnagyobb tagjára, Tenerifére 2011. szeptember 24. és október 29. között szombatonként indulnak járatok Köln/Bonnból.

 

Címkék: germanwings légitársaság légiközlekedés

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr602798227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása