Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

A Malév, az Iberia spanyol nemzeti légitársaság, valamint az ír fapados Ryanair is törölte szombaton minden Spanyolországba tartó, illetve onnan induló járatát azt követően, hogy a légi irányítók sztrájkja megbénította az ország repülőtereit.

Az Iberia honlapján közölte, hogy vasárnap reggel hat óráig törölnek minden járatot. A Ryanair arról számolt be, hogy szombat este internetes oldalukon újraértékelik a helyzetet. Az Index felhívta a Malévot is, ahol szintén a járatok törléséről tájékoztattak.

A Wizzair Ferihegy 1-ről indult péntek esti járatát Valenciába irányították, onnan buszokkal szállították tovább az utasokat Madridba.

Szombat hajnalra a spanyolországi repülőtereken a hadsereg egységei vették át a forgalom irányítását, mert a légiirányítók túlnyomó többsIndexége beteget jelentve bújtatott sztrájkot kezdett. A madridi kormány mérlegeli, hogy az országban bevezesse a szükségállapotot.

Címkék: spanyolország sztrájk ryanair malév repülőtér légitársaság wizzair törlés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr802492524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása