Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Hatmilliárd forintos magángépet vásárolt magának a BBC valóságshow-jának hőse, Lord Sugar.

A BBC-n nagy sikerrel fut a The Apprentice című valóságshow, amelynek hőse Lord Sugar. A milliomos a főnök, aki különböző feladatok elé állítja a gyakornok-szereplőket, akik közül csak egy viheti el a fődíjat.



Lord Sugarnak hamarosan sokat kell ingáznia Spanyolország és Florida között, ehhez egy hatmilliárd forintos magángépet vásárolt. A 63 éves milliomos a Twitterre és a Facebookra is feltöltött képeket a 13 személyes Embraer Legacy 650 modellről. Mindenre felkészítették a gépet, szélessávú internet-hozzáféréssel és fürdőszobával is felszerelték, amit lehetett, bőrrel borítottak. Lord Sugar G-Suga névre keresztelte a gépet.



Lord Sugarnak már van egy körülbelül ötmilliárdot érő magángépe, garázsában Bentley és Ferrari luxusautók is parkolnak. A milliomosnak van repülési engedélye, így olykor maga vezeti majd új szerzeményét.

Címkék: bulvár magángép embraer

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr592469169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása