Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Az utastérben megváltozott légnyomás miatt kényszerleszállást hajtott végre hétfőn, 306 utassal és 20 fős személyzettel a fedélzetén a Cathay Pacific egyik járata. Az Amszterdamból Hongkongba tartó gép hat órával az indulás után a kazahsztáni Karagandában szállt le, és senkinek nem esett baja.

Egy 64 éves utas azt mondta a South China Morning Post nevű lapnak, hogy az utastérben szinte mindenki aludt, amikor hirtelen arra ébredtek, hogy felgyulladt minden fényforrás az utastérben, és megjelentek az oxigénmaszkok az arcuk előtt. A férfi szerint kisebb pánik lett úrrá az utasokon, de senki nem kezdett sikoltozni.

A Cathay egyelőre nem közölte, hogy valóban légnyomás-változás történt vagy csak a műszerek hibásodtak meg. A légitársaság bejelentése szerint kedden, egy másik géppel az összes utast elviszik Hongkongba.

Címkék: esemény kényszerleszállás cathay

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr292483089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása