Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Seattle-ből Sri Lankára utazott a fiatal nő, és úgy döntött, elege van a megalázó biztonsági procedúrából a repülőtéren. Videóra vette, ahogy leveti ruháit.

A biztonsági intézkedések megalázó jellegére szeretett volna rávilágítani az a nő, aki múlt héten levetkőzött a biztonsági zónában a seattle-i repülőtéren. A hölgy, aki aktivistának, exhibicionistának, ateistának és pornószínésznőnek egyaránt vallja magát, a blogján kifejtette a megbotránkoztató akció lényegét.

"Abban reménykedem, hogy az embereket arra sarkallja ez a pikáns bejátszás, hogy átgondolják a polgári szabadságjogaikat és kormányunk magánéletünkbe való egyre sértőbb betolakodását. Nem szólhatunk bele, ha az országunk fegyvereket vet be (...), abba viszont igen, hogy a kormányzati alkalmazottak ne turkáljanak bikinivonalunk környékén. Tudom, hogy gyerekeket és felnőtteket egyaránt ért már trauma a biztonsági ellenőrök eljárása miatt, és természetesen nem akarom ezzel az akcióval bagatellizálni a fájdalmukat és frusztrációjukat, de szeretném bevetni a saját testemet a tolakodó intézkedések ellen" - magyarázza a nő cselekedetének eszmei hátterét.

"A pornóoldalamnak évente 3 millió látogatója van, az ügyfeleim pedig 4 dollárt fizetnek percenként, hogy lássanak meztelenül a webkamerán keresztül. Ha a TSA (az amerikai közlekedésbiztonsági felügyelet) ezt akarja, hát megkaphatja, bár normális esetben benyújtanám a számlát, de most kivételt teszek és ingyen mutatom meg magam: kötelesség, haza, áldozat, patriotizmus!" - folytatja a blogon a vetkőző hazafi.

A nő azt is leírja, hogy mi látható a tízperces bejátszáson, amiből csupán az első percek izgalmasak: "Átlátszó kombinét és nejlonbugyit vettem a ruháim alá, így látható volt a mellbimbóm és a szeméremszőrzetem. A TSA-nak ugyanis tudnia kell, hogy nem rejtek egy eltévedt Al-Kaida-terroristát a szeméremajkaim között. Szívesen megcsináltam volna meztelenül is, de nem lett volna értelme lecsukatni magam közszemérem-sértésért. A tervem eredetileg az volt, hogy amikor átvizsgálnak, hangosan nyögdécselek és orgazmust színlelek, de erre végül nem került sor, mert valamiért nem működtek a testszkennerek és csak fémdetektorokat használtak."

Hallható a felvételen, ahogy az egyik rendőr megkéri a hölgyet, hogy húzza fel a kabátját. Ezzel az aktivista elérte a célját: végül maguk az átvizsgálóbiztosok mondtak le az inzultáló tapogatásról.

Címkék: biztonság bulvár repülőtér

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr992483260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása