Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

A Lufthansa csoport az első kilenc hónapban 6 százalékkal, több mint 313 ezerre növelte budapesti utasforgalmát az egy évvel korábbihoz képest, miközben a régióban 10 százalékos bővülést ért el - közölte a társaság szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

A társaság a 2010-es téli menetrendben heti hatra növelte a Budapest-Düsseldorf járatok számát és megtartotta a nyári menetrendben bevezetett Frankfurtba induló újabb napi járatot. Ezzel a korábbinál hetente összesen 13-al több járatot, illetve 2800-al több férőhelyet kínál a magyarországi utasoknak. A Lufthansa hetente 160 járatot indít Budapestről a Németországban, Ausztriában, Olaszországban, Belgiumban és Svájcban található központi repülőterei felé.

Az eseményen bejelentették azt is, hogy a Lufthansa Ofer Kischt nevezte ki új közép-európai igazgatójának, aki a budapesti régiós központból irányítja a társaság, illetve a hozzá tartozó Austrian Airlines, a bmi, a Brussels Airlines és a Swiss International Air Lines értékesítési és marketing tevékenységét.

Címkék: budapest lufthansa légitársaság

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr102486030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása