Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Az Aeroflot orosz nemzeti légitársaság 65 százalékkal növelte profitját az idei első kilenc hónapban a tavalyi év azonos időszakához képest - közölte a vállalat vezetője hétfőn.

A javuló eredményhez különösen az utasok számának a bővülése, és a bevételek emelkedése járult hozzá, ellensúlyozva a költségek emelkedését.A többségi állami tulajdonban lévő cég, amelynek egy részét privatizálni tervezi a kormány a következő években, 281 millió dollár adózott eredményt ér el a szeptemberrel zárult idei első kilenc hónapban. Vitalij Szaveljev, az Aeroflot vezérigazgatója az adat ismertetéskor rámutatott arra, hogy az elért eredményhez a hatékonyág növelése, illetve a költségek csökkentése is szerepet játszott.A kilenc hónapban az Aeroflot bevétele 28 százalékkal nőtt. Az Aeroflot adóssága 12 százalékkal 2,1 milliárd dollárra emelkedett. Ennek oka az a kötvénykibocsátás volt, ami segített Alekszander Lebegyev társtulajdonos részesedésének a kivásárlásához az év elején.

Címkék: aeroflot légitársaság légiközlekedés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr262497992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása