Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Ingyenes átfoglalási lehetőséget kínál az easyJet a visszaútra a rossz időjárás miatt útjukat megszakítani kényszerülő utasai számára bármelyik olyan reptérre, ahol a repülőtársaság járatai közlekednek, így könnyítve meg az utasok hazajutását az ünnepekre.

Az easyJet 30 ország 129 repterére közlekedik. Mostani bejelentésével a társaság azon utasok is hazatérhetnek, akiknek járatát törölni kellett a rossz időjárás miatt. A karácsonyi időszakban naponta mintegy 1000 easyJet repülőgép száll fel, és juttat el célba mintegy 150 ezer utast, ami gyakorlatilag a teljes működéssel egyenértékű.
A múlt napokban rengeteg utas fordult az easyJethez telefonon és e-mailben. A lehető leggyorsabb kiszolgálás végett a légitársaság további 180 telefonos munkatársat alkalmazott, hogy megfelelően kiszolgálják a megnövekedett számú megkeresést. Az utóbbi egy hét alatt több, mint 60 ezer e-mailt és 36 ezer sms-t küldött tájékoztatásul a légitársaság. Otthonától távol rekedt 35 ezer utas számára gondoskodott hétvégi szállásról is december 17–20. között.
Az easyJet ingyenes átfoglalást kínál, vagy online visszafizeti a jegyek árát. Az új szabály december 21–január 3. között érvényes. Azoknak az utasoknak, akik élnek ezekkel a lehetőségekkel, a célállomásig tartó útjukat maguknak kell megszervezniük. 
Az easyJet azt javasolja minden repülni szándékozónak, hogy a reptérre indulás előtt feltétlenül ellenőrizze járatát a www.easyjet.com internetes oldalon.

Címkék: fapados easyjet légiközlekedés hóhelyzet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr942534310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása