Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

72 százalékos töltöttséggel járt a Qatar Airways budapesti járata januárban, februárban hasonló eredményt várnak - mondta el a Turizmus Online-nak Tamás László, a Qatar Airways magyarországi értékesítési igazgatója.

A dohai székhelyű légitársaság egészen májusig előre menve biztató foglalási rátáról számolt be. A májusi járatokon már most elkelt a helyek 30-40%-a.

A foglalások döntő többsége - 60-70% - magyar utasoktól származik. Őket a thaiföldiek követik, akik csoportosan érkeznek hazánkba. Harmadik helyen Szlovákia utazóközönsége következik, őket pedig Ausztrália majd Japán és Kína utasai követik.

Tamás László elmondta azt is, hogy jelentős számban látnak a foglalások közt vietnamit is, köszönhetően a hazánkban élő 4-5 ezer fős vietnami közösségnek, mely meglehetős gyakorisággal ingázik a két ország közt. Egy miskolci utazási irodától pedig több lekérést is kapott a légitársaság Balira.

Címkék: budapest légitársaság légiközlekedés qatar

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr472635320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása