Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Sikeres volt az első útja a Boeing 747-8-as utasszállító verziójának. Hatszáz órányi tesztrepülés után állhat menetrend szerinti forgalomba.

Több mint négyórás próbarepülést hajtott végre a hétvégén minden idők legnagyobb Jumbója: a Boeing 747-8-as Washington állam felett repülve debütált, mielőtt Seattle-ben leszállt.

Tetszett neki

A meghosszabbított törzsű, négy hajtóműves Boeing 747-8-as berepülőpilótája kedvezően nyilatkozott az új géptípus repülési tulajdonságairól, kiemelve annak könnyű kezelhetőségét. A gép a 747-es alaptípusnál hat méterrel hosszabb, új pilótakabinja van, új belső berendezései, és újfajta hajtóművei miatt halkabban és energiatakarékosabban repül, mint 747-es elődei. Folytatás az index.hu-n.

 

Címkék: esemény boeing repülőgép boeing747

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr662759207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása