Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

A Germanwings diszkont légitársaság három gépe szállt fel úgy Berlin Schönefeld repülőteréről, hogy a fedélzeti kerozin került a fedélzeti víztartályba.

A járatok személyzete már csak a levegőben vette észre, hogy valami nincs rendjén - mondta a fapados légitársaság szóvivője vasárnap.

"Az utasoknak le kellett mondaniuk a kávéról és a teáról" - jegyezte meg Joachim Schöttes. Azt egyelőre nem közölték, hogy a járatok hova tartottak.

A rendőrség szerint a földi kiszolgálás egyik cégének munkatársa nem vette észre, hogy kerozinnal szennyezett vizet tölt a gépek tartályába.

Még nyomozzák, hogy az üzemanyag miként került abba a tartályba, amelyből a 21 éves alkalmazott a vizet töltötte a gépekbe.

Címkék: esemény germanwings

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr632479441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása