Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Újra közvetlen repülőjáratot repül New York és Budapest között, miután az American Airlines Boeing B-767-300-as gépe, szerdán leszáll Ferihegyen.

A régi-új  légijárat, amelyet az American Airlines a szintén a oneworld légiszövetséghez tartozó Malévvel közös kód alatt üzemeltet, a nyári szezonban naponta fog közlekedni. A Malév és az American Airlines utasai rövid átszállási idővel Európában 25, az Egyesült Államokban 35 célállomásra juthatnak el egymás járataival.

A Malév kódja összesen 24 American-járaton szerepel majd. A New Yorkból helyi idő szerint délután 6 óra 40-kor felszálló repülőgép reggel 9 óra 30-kor landol Budapesten, és 11 óra 55-kor indul vissza, hogy délután 3 óra 35 perckor visszaérkezzen az amerikai metropolisba.

A Malév korábbi partnere, a Delta Air Lines júniustól szintén a New York-i JFK repülőtérről indít járatokat Budapestre, de a SkyTeam szövetség tagjaként, a KLM holland légitársasággal együttműködve. Az American Airlines szerdától az Iberia légitársasággal összefogva New Yorkból Madridba és Miamiból Barcelonába is indít járatokat.

Címkék: budapest légitársaság légiközlekedés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr592803992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása