Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

A személyzettel összetűzésbe keveredő, izgágán viselkedő, "közel-keletinek tűnő" férfiak miatt hajtott végre kényszerleszállást a United Airlines egyik járata.

Kényszerleszállást hajtott végre Chicagóban a United Airlines Washingtonból Portlandbe tartó utasszállítója még kedden, mert három, közel-keletinek tűnő utas "furcsán viselkedett" és dulakodásba keveredett a légikísérőkkel, jelentette az NBC.

Az utasok beszámolóin alapuló tudósítás szerint a három gyanús utas egyike az utastér végében található személyzeti szakaszhoz ment, ahol rosszullétre panaszkodva leheveredett, majd összeszólalkozott a személyzet egyik tagjával.

 

Egy másik szintén összeveszett és lökdösődött egy kísérővel, miután hosszasan járkált fel-alá az ülések között és többször lekapott egy hátizsákot a csomagtartóból, majd visszarakta a helyére.

A United Airlines gépének többi utasa által közel-keletinek nézett férfiak a jegyzetfüzeteikbe irkáltak, majd üzeneteket küldözgettek egymásnak. A személyzet értesítette a chicagoi O'Hare repülőtér biztonsági személyzetét és az eredeti útvonalától eltérve leszállt. A három utast azonnal leszállították a gépről, amelyet a többi utas megismételt biztonsági ellenőrzése után útjára engedtetek.

Címkék: biztonság légiközlekedés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr602787297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása