Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Közel fél órán át kergettek egy bikát a reptéri kifutópályán az egyik moszkvai reptér dolgozói, miután az állat kiszökött egy Moszkvába érkező tehergépből. Az elszabadult bika miatt a Seremetyevo nemzetközi repülőteret le kellett zárni csütörtök éjjel, több érkező gépet másik moszkvai reptérre irányítottak át.

Egy elszabadult bika miatt kellett lezárni csütörtök éjjel egy rövid időre a moszkvai nemzetközi repülőteret - írja a RIA Novosztyi. Az orosz hírügynökség szerint a bikaborjú egy teherszállító repülőgépből szabadult ki.

"Egy fiatal bika szökött meg a reptéren, mikor a rakományt pakolták ki az AirBridge Cargo vállalat egyik repülőjéből" - mondta a hírügynökségnek a meg nem nevezett reptéri forrás. Az informátor szerint a Seremetyevo reptér személyzete majdnem fél órán át üldözte a bikát a kifutópályán, mire sikerült elkapni.

A nemzetközi repülőtér forgalmát mintegy 20 percre kellett leállítani az incidens miatt. A reptér sajtószolgálata szerint ezalatt összesen 5 repülőgépet kellett Moszkva másik repterére, a Domogyedovo reptérre átirányítani.

Címkék: esemény bulvár repülőtér seremetyevo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr232490348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása