Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Leálltak a motorjai, mire földet ért egy repülőgép Moszkvában, a Domogyedovó reptéren. A kényszerleszállás során két ember meghalt.

Két ember meghalt, többen pedig megsérültek a moszkvai Domogyedovó repülőtéren, ahol kényszerleszállást hajtott végre egy, a szintén moszkvai Vnukovo repülőtérről Dagesztánba tartó repülőgép. A Reuters az orosz Interfax hírügynökségre hivatkozva azt írja, hogy a baleset után az utasokat kimentették a repülőgépből, negyven utast kellett kórházba szállítani, közülük többen kritikus állapotban vannak.

A BBC szerint a gép motorjai hibásodtak meg - mire földet ért, mindhárom leállt -, és leszállás közben lecsúszott a kifutópályáról. A gép megsérült, de tűz nem ütött ki. A gép egy TU-154-es utasszállító volt, fedélzetén több mint 150 utassal, a Ria Novosztyi szerint a Dagestan Airlines légitársaság gépéről van szó. A baleset okait szakértők vizsgálják.

Címkék: esemény tu154 szerencsétlenség kényszerleszállás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr162493313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása