Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Leszállás közben elvesztette egyik fedélzeti nyílását egy amerikai utasszállító repülőgép - jelentette be kedden a dán polgári légügyi hatóságok egyik munkatársa. Elmondása szerint az eset a múlt hónapban történt a Delta Airlines egyik járatával. A gép elveszett fedélzeti nyílása mintegy 1.2 méter hosszú, 80 centiméter széles, és mintegy 20 kilogramm súlyú volt. Az ajtó egy dániai szigetre esett. Az incidensben sem a repülőgépen, sem a földön nem sérült meg senki.

Az AFP hírügynökségnek beszélve a dán polgári légügyi hatóságok munkatársa, Lars Christoffersen azt mondta, hogy a New Yorkból érkező Boeing 757-es november 19-én probléma nélkül landolt Koppenhága repülőterén. Az ereszkedés közben elvesztett fedélzeti nyílás 3300 méteres repülési magasságban vált le a gépről. Az ajtót egy hidraulikus fülkéhez használták. A repülő alkatrésze végül a Koppenhágától mintegy 60 kilométere nyugatra található Zealand szigetre, egy mezőre esett.

Címkék: esemény légitársaság boeing757

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr342500380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása