Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Kutya okozott riadalmat az Egyesült Államokban egy repülőn. Egy idős hölgy kedvence rosszul viselte az utat, kiszökött a kosarából és két embert megharapott. A pilótának be kellett iktatnia egy be nem tervezett megállót Pittsburghben, hogy normalizálódjon a helyzet.

Az ötkilós Mandy névre hallgató Manchester terrier New Jersey-ből indult gazdájával a US Airways légitársaság repülőgépén. Phoenixbe tartottak, azonban nem sikerült odáig eljutniuk, köszönhetően a kisebb pániknak, amit Mandy okozott. A kutyus rosszul viselte az utat, ezért az egyik utas le akarta csillapítani, ő azonban harapással jutalmazta a nem kívánt közeledést.
Ezt követően elszabadultak az indulatok, Mandy valahogy kiszökött a kutyaszállító boxból és fel-le rohangált a folyosón. A gép ötfős személyzete próbálta nyakon csípni a durcás ebet, de ezt csak egy újabb harapás begyűjtése árán sikerült abszolválni.
Egyik harapás sem volt súlyos, de a pilóta a biztonság kedvéért leszállt a pont útba eső Pittsburghben, ahol Mandy végre viszakerült a kutyaszállítóba. A gazdi, egy 89 esztendős hölgy, sajnálta a történteket, de így is leszállították őket, a gép pedig folytatta útját 121 utasával.
Todd Lehmacher, a US Airways szóvivője a sajtó érdeklődésére elmondta, hogy engedélyezik a kutyák felvitelét a gépre, feltéve, hogy azok zárható szállítóeszközben maradnak az út végéig. Mandy és a gazdája a hírek szerint Pittsburghben megpróbált egy másik gépet találni Phoenixbe - reméljük, hogy sikerült újabb galiba nélkül eljutniuk oda.

Címkék: esemény bulvár

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr322500405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása