Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

A Főtaxi ugyan átvette a repülőtéri taxi-szolgáltatást Ferihegyen, a Független Hírügynökség információi szerint azonban kedden még adódtak félreértések a taxisok és a biztonsági őrök között.

A Budapest Taxi üzletvezetője, Dióslaki Gábor azt mondta, hogy volt olyan sofőr a cégénél, akit kedden délután elküldtek a terminál elől. A Budapest Airportnál(BA) nem tudnak ilyen esetről: közlésük szerint a rendelésre érkező taxik felmehetnek a terminálhoz, ha mégis elküldtek, akkor az hiba és remélik, nem fordul elő többet. Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, a BA emberei kedd hajnalban közúti jelzőtáblákat helyeztek ki a szerződésben szereplő állomásokhoz, amelyek csak a Főtaxi autóinak engedélyezi a várakozást. A Zóna taxi közben cáfolta azokat a korábban megjelent információkat, hogy járműveik nem vonultak le a kijelölt drosztokról.
Közben a Budapest Taxi üzletvezetője, Dióslaki Gábor a független Hírügynökséget úgy tájékoztatta, hogy kedden délután egyik taxis kollégája arról számolt be, hogy biztonsági őrök nem engedték fel a terminálokhoz.
Fülöp Tamás, a Budapest Airport (BA) kommunikációs munkatársa ezzel kapcsolatban azt mondta: nincs tudomásuk ilyen esetről, de ha megtörtént, az hiba, és remélik, nem fordul elő többet. Annyi bizonyos, hogy a kijelölt drosztokat - jogszabályok alapján - csak a szerződött Főtaxi autói használhatják. Ezeket az autókat vehetik igénybe azok az utasok, akik úgy érkeznek, hogy nem rendeltek más társaságtól kocsit. Azok a taxisok, akik más cég szolgálatában állnak, de rendelésre érkeztek, felmehetnek a terminálokhoz. Igaz, várakozásra nem használhatják a Főtaxi drosztjait.

Címkék: budapest repülőtér ba

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr222500614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása