Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Túlfőzött étel miatt kellett kényszerleszállást végrehajtania pénteken egy 183 embert szállító holland repülőgépnek Stuttgart repülőterén - közölte a német rendőrség. A Hollandiából Egyiptomba tartó gép fedélzetén senki sem sérült meg.

Az Arkefly holland fapados légitársaság Amszterdamból indult Boeing 737-800-asa azért kényszerült a földre, mert a konyhája füsttel telt meg. A német rendőrség közlése szerint túlmelegített étel kezdett el füstölni a repülőgép fedélzetén.

Nem ez volt egyetlen Arkefly gép, amellyel gond adódott pénteken. Egy Amszterdamból Spanyolországba tartó járatnak vissza kellett fordulnia, miután az utasok közül többen is rosszullétre, és valamilyen gáz jelenlétére panaszkodtak - írta az Aviation Herlad című repülési szaklap.

A légitársaság közlése szerint a jégtelenítő folyadék jutott be a légkondicionálóba. A leszállás után harminc embert kellett a helyszínen orvosoknak ellátni, kórházba senki sem került.

Címkék: esemény kényszerleszállás arkefly boeing737

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr422522387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása