Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Ellenőrzési akciót tartanak rendőrök csütörtökön, az ünnepeket megelőző napon Ferihegyen. A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) munkatársai főleg a lopások megelőzése miatt lesznek kint nagy számban a reptéren, de ellenőrizni fogják az autósokat is.

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság szerdai tájékoztatása szerint reggel nyolc órától indul az akció a repülőtéren és az oda vezető utakon. A cél elsősorban a közúti közlekedés szabályainak betartatása, az esetlegesen kialakuló torlódások kezelése és az alkalmi tolvajok elfogása. A reptéri zsaruk nagy hangsúlyt fektetnek a Ferihegyre érkező járművek műszaki állapotának, illetve a vezetéshez szükséges iratok ellenőrzésére is.
Az RRI kéri az utasokat, hogy értékes tárgyaikat a repüléskor kézi poggyászaikban tartsák, a várakozáskor értékeikre, táskájukra vigyázzanak, nehogy alkalmi tolvajok áldozatává váljanak.

Címkék: budapest biztonság ferihegy repülőtér

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr812533319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása