Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Az easyJet közzétette a 2011-es nyári repülési tervét, amely szerint a 2010-es eredményekhez képest jövőre 13 százalékkal növekszik majd a légitársaság kapacitása.

Az Egyesült Királyság legnagyobb légitársaságának számító easyJet növeli járatainak számát a legkedveltebb célállomásokon, és új járatokat indít az Egyesült Királyságban, illetve Európa szerte. A 2011-es terv részeként2011. március 27-től fapados járatot indít Jordániába az easyJet, méghozzá 106 angol fontos retúr jegyáron (melyben az illeték is benne van). Az easyJet repülőgépei a London Gatwick repülőtérről hetente háromszor indulnak majd Ammanba, Jordánia fővárosába. Repülőjegyet foglalni 2010. december 16-tól lehet az ammani járatra.

Címkék: fapados légitársaság easyjet légiközlekedés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr672533311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása