Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

A Malév Zrt. december 27-i hatállyal felmondta szerződését a Delfino Travel Agency-vel, amely több balkáni ország képviseletét látta el - közölte a Malév hétfőn az MTI-vel. A nemzeti légitársaság közleménye szerint a felmondás oka, hogy a Delfino a fizetési felszólítást követően sem egyenlítette ki mintegy 50 millió forintos tartozását, továbbá a Malév felszólítása ellenére a szerződésben kifogásolt pénzügyi garanciális elemeket sem módosította.
   
A Delfino figyelmen kívül hagyta a Malév fizetési felszólítását és a bankgaranciára vonatkozó kérelmét, érdemi válasz a cégtől egyetlen felszólításra sem érkezett a megadott határidőre - közölte a Malév. A magyar nemzeti légitársaság szolgáltatásainak körét és minőségét a kereskedelmi partner személyében történt változás nem befolyásolja, a Malév az érintett országokban elérhető eddigi szolgáltatásokat és lehetőségeket továbbra is változatlanul biztosítja utasainak.

A korábban megvásárolt vagy foglalt jegyek tehát ennek megfelelően érvényesek, az utasok az ünnepi időszak alatt sem tapasztalhatnak majd negatív változást - áll a Malév közleményében.

Címkék: malév légitársaság légiközlekedés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr962542438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása