Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Cáfolta a ma napvilágot látott sajtóhíreket a török Esas Holdings, miszerint érdeklődne a Malév iránt - írja a Reuters a társaság e-mailben küldött közleményére hivatkozva.

Mai hírek szerint az év utolsó heteiben tárgyalások kezdődtek a török érdeklődő és a kormány képviselői között Malév-részesedés vásárlásáról, miután a kínai befektetőjelölt, a HNA-csoport háttérbe húzódott arra várva, hogy megszülessen a megállapodás az orosz tulajdonos 5%-os részesedésének visszavásárlásáról. Az Esas Holdings azonban ma közleményében cáfolta a híreket - írja a Reuters.
Az Esas Holdings 16%-os részesedéssel rendelkezik az Air Berlinben és a cégtulajdonos török Sabanci család érdekeltségi körébe tartozik még Törökország legnagyobb diszkont légitársasága, a Pegasus is.

Címkék: malév légitársaság légiközlekedés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr802561314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása