Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Az easyJet bejelentette, hogy megállapodott az Airbus repülőgépgyártó vállalattal, amely alapján 2012 és 2014 között 15 A320-as repülőgépet vásárol 1,1 milliárd dolláros listaáron. A korábban leadott, A319-es gépekre vonatkozó megrendelését A320-asra módosítja, és további 33 A320-asra kapott vételi opciót.

 

 

Az easyJet bejelentette, hogy megállapodásra jutott az Airbus társasággal, miszerint 2012 és 2014 között:
• 15, A320-as repülőgépet vásárol 1,1 milliárd dolláros listaáron
• a korábbi, A319-es géptípusokra leadott megrendelését A320-as típusúakra módosította
• további 33, A320-as repülőgépre kapott vételi opciót
Ez a megállapodás biztosítja, hogy az Egyesült Királyság legnagyobb légitársaságának számító easyJet a jövőben is tartani tudja a megcélzott növekedést, és a lehetőségeket kihasználva a piaci részesedését tovább növelje. Az easyJet számára a flottafejlesztés rugalmasabb flottatervezést biztosít, a rendelkezésre álló lehetőségektől és a gazdasági feltételektől függően pedig lehetővé teszi a repülési kapacitás bővítését.

Címkék: airbus légitársaság easyjet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr352563328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása