Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Oroszország fantasztikus győzelmet aratott, 0-3-ről 5-3-ra fordított, leiskolázta Kanadát a szerdai világbajnoki döntőben. A csapat nyolc év után nyert aranyérmet, a Buffaloból hazafelé tartó út azonban hosszúra sikeredett.


Nem csak az öltözőben folyt a pezsgő, hanem utána is. A Delta AirLines Buffalo–Atlanta járatán a biztonságiak felszólították a 30 fős orosz küldöttséget a járat elhagyására, pedig a csapat sietett volna haza, hiszen január hatodikán kezdődik a pravoszláv karácsony.

Buffalóból a repülőgép a menetrend szerint hajnali 6:10-kor felszállt, de a pilóta gyorsan visszafordult. A többi utas biztonsága érdekében nem repült Atlantáig, mert a még ki nem józanodott oroszok botrányosan viselkedtek a fedélzeten. A hokisok mellett utazó 30 utas biztonsága érdekében visszatértek Buffalóba. A szemtanúk szerint több játékos whiskyt próbált felcsempészni a repülőre. Az oroszok dühösen hagyták el a leszállás után a repülőteret és New Yorkba buszozva igyekeztek minél előbb hazajutni.
Nyilatkozott a hokisokat a repülőtérre szállító buszsofőr is, aki alig várta, hogy végre odaérjen, a fiatalok gyakorlatilag merevrészegre itták magukat, csoda volt, hogy le tudtak szállni a buszról.
 

Címkék: biztonság bulvár légitársaság légiközlekedés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr792566379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása