Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Május 11-étől vadonatúj Boeing 777-300ER típusú repülőgépet állít forgalomba az EVA Air a Bécs-Bangkok-Tajpej útvonalon.


A tajvani magán légitársaság az új repülőgép révén több utast szállíthat majd Európából, és ügyfelei a business és az üzleti között pozícionált népszerű Elite osztály szolgáltatásait is igénybe vehetik.  Az Elite osztályon a széksorok közötti távolság 97 cm, míg az ülés szélessége 47 centiméter.
Az EVA Air B777-es repülőgépein 318 üléshelyet alakítottak ki, három osztályon, az eddigi 252 helyett. A prémium Laurel osztályon 36 ülés található, az Elite osztályon pedig 71 utas foglalhat helyet. Minden utas mindhárom osztályon élvezheti a maga által választott audio/video programot. 50 film, 1000 zeneszám és tíz videojáték közül lehet válogatni, sőt még SMS-t is küldhetnek. A légitársaság hetente háromszor közlekedik az útvonalon.
 

Címkék: repülőtér légitársaság légiközlekedés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr1002577627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása