Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Fennállásának legjobb évét zárta a Győr-Moson-Sopron megyei péri repülőtér. Tavaly több mint 10 ezer üzleti utasuk volt, és nőtt a teherforgalom is. Megugrott az itt kezelt áru mennyisége, és ezek többsége már nem az Audihoz kapcsolódik.
images/stories/bakacslaszlo/archiv/repcsi.jpg Még nem érte el a válság előtti szintet a reptér személyforgalma, az adatok azonban azt mutatják, hogy mintegy 2.000-el többen szálltak fel, illetve le Péren, mint 2009-ben. A legnagyobb mértékben a tehráru-szállítás forgalma emelkedett. A repülőtéren több mint fél millió kiló árut mozgattak meg.

Az üzemeltető legfontosabb célja a fejlesztés, hiszen így lehet biztosítani a megfelelő forgalmat, illetve megtartani az ide szokott utasokat. A kisebb beruházások után most a repülőtéri szolgáltatások megbízhatóságát szeretnék növelni

Címkék: repülőtér légiközlekedés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr262577623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása