Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

 

A ferihegyi földi kiszolgálási üzletágban több mint 60 százalékos piaci részesedéssel rendelkező Malév Ground Handling Zrt. elnyerte az American Airlines légitársaság földi kiszolgálásának jogát – közölte a Malév Ground Handling.

Az Egyesült Államok legnagyobb légitársasága 2011. április 4-től biztosít naponta közvetlen összeköttetést Boeing 767-300-as repülőgépeivel New York és Budapest között. A járaton szerepel a Malév kódja is, így a légitársaság utasai ismét átszállás nélkül utazhatnak az Egyesült Államokba.

A Malév Ground Handling Zrt. több mint 20 menetrendszerűen üzemelő légitársasági partner éves szinten mintegy 4 és fél millió utasáról gondoskodik a Ferihegyi Nemzetközi Repülőtéren.

A Malév GH Zrt. több mint 700 főt foglalkoztat. Éves szinten 15.500 úgynevezett harmadik feles, Maléven kívüli és 43.600 Malév járatot szolgál ki.

Címkék: budapest ferihegy repülőtér légitársaság légiközlekedés ground boeing767

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr612614692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása