Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Egy chilei nő bombával fenyegetőzve akadályozta meg egy Madridba tartó repülő felszállását, mert nem akarta, hogy szerelme elutazzon.

Az Iberia légitársaság 6832-es járata 312 utassal a fedélzetén már a kifutópályára gurult, amikor Grace Guajardo felhívta a hatóságokat, és azt közölte, hogy bomba van a Santiagóból Madridba tartó gépen.
A pilóta leállította a repülőt, az utasokat és a személyzetet evakuálták. Pokolgép persze nem volt, a 30 éves nőt viszont könnyen azonosították, mert a saját mobiljáról telefonált. Grace Guajardo minden áron Chilében akarta marasztalni szerelmét, a 36 éves Rodrigo Gomezt, aki azért utazott volna Spanyolországba, hogy munkába álljon pincérként egy tengerjáró hajón.
A nő először azzal a mesével akarta leszállíttatni a gépről a férfit, hogy az apja súlyos beteg lett, de ez nem működött, ezután találta ki a pokolgépes fenyegetőzést. A nő ellen vádat emeltek hamis riasztás miatt, de az ügyészek úgy döntöttek, hogy mellőzik a sokkal súlyosabb következményekkel fenyegető terror-ellenes törvényekre történő hivatkozást. Mivel büntetlen előéletű, a szerelmes nő megúszhatja felfüggesztett büntetéssel.
A bíróságon Grace Guajardo azzal védekezett, hogy "sajnálja, de csak szerelemből csinálta". Azt is mondta, hogy nem ez volt a legjobb ötlet, de a férfi legalább mellette maradt.
Rodrigo Gomez azt mondta: "nem haragudhatok, támogatnom kell őt. Neki csak szeretetre van szüksége."

Címkék: biztonság bulvár repülőtér légiközlekedés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr312651023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása