Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

A nyári menetrendi időszakban már évek óta működő frankfurti, hamburgi és düsseldorfi járatok mellett áprilistól berlini chartert is közlekedtet a Lufthansa Sármellékre - tájékoztatta a járatokat szervező Mutsch Ungarn Reisen szerdán az MTI-t.

Josef Mutsch, a hévízi központú utazásszervező ügyvezetője elmondta: április 16-tól indulnak és október 22-ig közlekednek idén a chartergépek a négy német város és a FlyBalaton repülőtér között. Frankfurtból és Hamburgból szombatonként, Berlinből és Hamburgból pedig minden második szombaton érkeznek a Lufthansa Regional gépei.
   
Hozzátette, hogy tavaly a légiforgalomban nem sikerült teljesíteni előzetes terveiket, de idén mintegy 4.500 vendéget várnak repülővel a nyugat-magyarországi térségbe. A légi utasok mintegy 70 ezer vendégéjszakát jelentenek Hévízen, Zalakaroson és Sárváron.
   
Reményt keltőek az előzetes foglalások, amelyeket a korábbihoz képest több marketinggel és egy új üzleti partner bevonásával erősítenek Németországban. A Mutsch Ungarn Reisenben kisebbségi részt vásárolt az egyik legjelentősebb német, gyógy- és wellness turizmusra szakosodott idegenforgalmi vállalat, a bejegyzés már folyamatban van - fejtette ki Josef Mutsch, egyelőre a társaság nevének közlése nélkül.
   
Az ügyvezető elmondta még: üzleti partnerük és a Magyar Turizmus Zrt. részvételével a múlt héten kezdődött egy Németország déli részét érintő roadshow, amely kifejezetten Hévíz, Zalakaros, Bükfürdő és Sárvár népszerűsítését szolgálja. Március közepén pedig német újságírók nagyobb csoportja érkezik Sármellékre, s három napon át a térség idegenforgalmával ismerkednek.

Címkék: sármellék lufthansa légitársaság légiközlekedés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr342666232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása