Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Bár a napokban nyíló ferihegyi SkyCourt épület azt sugallja, hogy a légikikötőt működtető cég szárnyal, a valóság a 2005-ös Budapest Airport-magánosítás csődjéről szól. A Fidesz tehát lépéskényszerbe került, hiszen öt éve ígéretet tett a reptér visszavételére.

"Új, harmadik terminált kap Ferihegy". "A SkyCourt ugyanolyan jelképe lesz a XXI. századi Magyarországnak, mint a Lánchíd a XIX. századi Budapestnek". "Az Égi Udvar több mint fantázianév, hiszen nem egy csarnokról, hanem valóságos élményparkról beszélünk." Efféle reklámszlogenek, szájról szájra terjesztett túlzások lepték el az étert a hetekben, hogy minél több figyelem összpontosuljon a ferihegyi 2A és 2B terminált összekötő impozáns építményre.
A légikikötőt üzemeltető Budapest Airport (BA) Zrt. a most hétvégi nyitófesztiválon sztárokkal (X-faktorosokkal, Ganxsta Zolee-val) is hitelesíttetni próbálja a fejlesztést, hogy az egyszeri vendég legalább utólag beláthassa: volt értelme a reptércég 2005-ös privatizációjának.

Címkék: budapest ferihegy repülőtér

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr932749296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása