Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Lemondásának oka, hogy a vezérigazgató a többségi tulajdonos MNV Zrt.-vel nem tudott megállapodni a személyi alapbérezést illetően. Az MNV Zrt. mind a saját munkavállalói, mind a rábízott vagyoni körébe tartozó gazdasági társaságok vezetői esetében követi a bérplafonra vonatkozó elvi szabályozást.


Az MNV Zrt. vezérigazgatója a lemondást tudomásul vette. Martin Gauss május 31-ig aktívan részt vesz a Malév Zrt. irányításában a közlemény szerint.Martin Gauss 2009 áprilisában, a légitársaság akkori orosz többségi tulajdonosa, az orosz állam érdekeltségébe tartozó VEB Bank javaslatára került a Malév élére. A német szakember 1992-ben B737-es pilótaként kezdte légiközlekedési karrierjét a British Airways leányvállalatánál, a Deutsche BA légitársaságnál, és már 1995-től szerepet vállalat a légitársaság menedzsmentjében. 2004 és 2007 között a Deutsche BA nevű légitársaság cégvezetője volt, majd a Cirrus Airline élén állt.

Címkék: malév légitársaság

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr742761681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása