Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Aláírásokkal hálálta meg egy Boeing repülőgép személyzetének a fedélzeten tartózkodó Leonardo DiCaprio amerikai színész, hogy gond nélkül kényszerleszállást hajtottak végre New Yorkban.



A US Magazine című lap szerint a színész járata vasárnap felszállás közben került bajba, mert leállt az egyik hajtómű. A 36 éves DiCaprio az autogramokkal "a pilótának és a személyzetnek akarta megköszönni, hogy biztonságban letették a gépet" - mondta a lapnak a színész szóvivője.

A járat az oroszországi Szentpétervárra tartott, Leonardo DiCaprio a "tigriscsúcsra" volt hivatalos. A kihalófélben lévő tigrisek sorsáról tartott tanácskozáson Vlagyimir Putyin és más magas rangú politikusok is részt vesznek.

atv.hu

Címkék: esemény bulvár kényszerleszállás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr282467669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása