Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

A római Fiumicino nemzetközi reptér biztonsági szolgálata egy géppisztolyhoz tartozó tölténytárat és lőszereket foglalt le egy izraeli utas poggyászában - adta hírül csütörtökön az olasz nemzeti tévécsatorna.

A római Fiumicino nemzetközi reptér biztonsági szolgálata egy géppisztolyhoz tartozó tölténytárat és lőszereket foglalt le egy izraeli utas poggyászában - adta hírül csütörtökön az olasz nemzeti tévécsatorna. Tudósításuk szerint a férfit őrizetbe vették a rendőrök.

A tölténytárban 29 lőszert találtak az olasz rendőrök. A tárat a töltényekkel együtt az izraeli férfi hátizsákjának egyik oldalzsebében találták egy rutinvizsgálat közben. Az 54 éves izraeli férfi hazatérőben volt Tel-Avivba, amikor a római repülőtéren feltartóztatták. Az olasz Telenews program híradása szerint a férfi a feleségével együtt egy hetet töltött Olaszországban. Az 54 éves férfi elmondása szerint az izraeli hadseregben szolgáló fiáé a hátizsák, amelyben a lőszerek voltak.
A római nemzetközi reptéren egyébként a múlt héten egy amerikai férfit tartóztattak fel, miután átvizsgálásakor egy apró kést fedeztek fel a cipőjében. A 63 éves férfit hazaküldték az Egyesült Államokba, miután nem tudott magyarázattal szolgálni arról, hogy miért hord magánál rejtett kést.

Címkék: biztonság repülőtér

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr612473671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása