Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Visszahívta dolgozni az Air India légitársaság azokat a stewardesseket, akiket korábban azért rúgtak ki, mert túlsúlyosak voltak - közölte szerdán a légitársaság egyik szóvivője.

Az Air India illetékese azonban hozzátette: a súlyukat érintő előírások még mindig érvényben vannak, így mindenképpen le kell adniuk néhány kilogrammot azoknak, akik vissza akarnak menni dolgozni. A kirúgott, túlsúlyos stewardessek egyébként korábban beperelték az Air Indiát, de eddig egyikük sem nyert a cég ellen. A légitársaság az elmúlt hetekben gondokkal küzdött, mivel nincs elég személyzetük, így gépeik gyakran órákat késnek. A Hindustan Times nevű napilap szerdai cikke szerint a csőd felé közeledő Air India jövő márciustól képtelen lesz fizetést adni alkalmazottainak.

Címkék: légitársaság stewardess airindia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr962486032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása