Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Egyelőre nem törölte madridi járatait a Malév, a Wizzair viszont Valenciába irányította pénteki, a spanyol fővárosba induló gépét, miután Spanyolországban bezártak több repülőteret (köztük a madridit és a Palma de Mallorcában lévőt), mert a légiirányítók nagy része nem vette fel a munkát.

 

A Malév pénteki tájékoztatása szerint egyelőre nem született döntés arról, hogy törölnék a szombat délelőtt 10 órakor Madrid-Barajasra induló, illetve az onnan 16.55-kor visszainduló járatukat.

Varró Balázs, a Wizzair munkatársa az MTI-nek azt mondta, a Ferihegy 1-ről péntek este induló járatukat Valenciába irányították, onnan buszokkal szállítják tovább az utasokat Madridba. A Wizzair pénteken Valenciába küldi a Kolozsvárról és Prágából a spanyol fővárosba induló járatait is.

A madridi légikikötőt működtető Aena társaság közlése szerint a légiirányítók közül túl sokan nem jelentek meg a munkában, hanem beteget jelentettek. A spanyol légiirányítók hosszú ideje tárgyalnak a céggel a bérekről, a munkakörülményekről és a juttatásokról, ezért felmerült, hogy esetleg bújtatott sztrájkról van szó a hétvége előtt.s

Címkék: spanyolország sztrájk malév repülőtér légitársaság wizzair légiközlekedés törlés légiirányítók

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr992492520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása