Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

A másik forgalmas légikikötőben, a glasgow-in is fennakadások vannak a hó miatt. Időszakosan azt is lezárták, amíg eltakarítják a havat.

Nem indít és nem fogad gépeket Skócia legforgalmasabb reptere. Az edinburgh-i légikikötőt az erős havazás miatt zárták be ismét hétfőn. A közlekedést emellett a szokatlan hideg és a sűrű köd is nehezíti Nagy-Britannia több vidékén is. Az edinburgh-i repteret a múlt héten is le kellett zárni a rossz idő miatt.

A másik forgalmas légikikötőben, a glasgow-in is fennakadások vannak a hó miatt. Időszakosan azt is lezárták, amíg eltakarítják a havat. Azt tervezik, hogy estére kinyitják újra. A legforgalmasabb brit légikikötők, a London melletti Heathrow és Gatwick nagyobb fennakadások nélkül üzemel. A járatok többsége rendben közlekedik. Az emberektől mégis azt kérik, hogy utazás előtt ellenőrizzék le, indul-e a járatuk és ha igen, akkor mikor . 

Címkék: repülőtér légiközlekedés hóhelyzet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr92498008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása