Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

A Malév rendelkezik majd a legnagyobb business váróval Ferihegy jövő márciusban megnyíló új terminálépületében, a SkyCourtban.

A magyar légitársaság több mint 250 négyzetméteres, a jelenleginél modernebb és tágasabb várót alakít majd ki az új terminálépület galériaszintjén.

A 75 ember befogadásra képes helyiségben a légitársaság - üdítők, borok, röviditalok, sütemények mellett - számítógép-, fax- és fénymásoló-gép használatot, valamint internet-hozzáférést is biztosít, valamint hazai és nemzetközi sajtótermékeket is elérhetővé tesz.

A várót a légitársaság minden business utasa, platina, arany és ezüst kártyával rendelkező törzsutasa, valamint a oneworld légiipari szövetség (ennek tagja a Malév is - a szerk.) légitársaságainak smaragd és zafír fokozatú törzsutasai használhatják, amennyiben a magyar céggel utaznak.

Címkék: budapest malév repülőtér légitársaság skycourt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr572502927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása