Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Európában továbbra is tart a hókáosz, még mindig sok járattörlés van, ez Ferihegyet is érinti. Számos repülőgép meg sem érkezik a budapesti célállomásra. A Lufthansa a frankfurti járatok közül már kettőt törölt. Fontolják meg a repülést az átszálló utasok, nehogy a terminálokban töltsék a karácsonyt - tanácsolta Hardy Mihály a BA közkapcsolati igazgatója a Reggeli Gyorsban.

Bár a magyar reptér a szombati 3 órás lezárás feloldása óta a megszokott módon üzemel, sok gép nem érkezik meg Ferihegyre járattörlések miatt. A frankfurti járattörlés mellett, a Malév - más okok miatt - törölte a varsói járatát, a British Airways heathrow-i járata sem indul. Tehát továbbra sincs vége az európai hókáosznak – hangsúlyozta Hardy Mihály, aki azt tanácsolta az utazóknak, hogy a www. bud.hu oldalon tájékozódjanak a járatok indulásáról, és érdeklődjenek az adott légitársaságnál.A káoszt súlyosbítja, hogy sokan most mennek haza az ünnepekre. Az átszálló utasok különösen fontolják meg az utazást, nehogy a terminálokban töltsék a karácsonyt – tette hozzá Hardy Mihály.

Címkék: budapest ferihegy repülőtér légiközlekedés hóhelyzet törlés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr732527425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása