Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Az erős hideg és a nagy havazás továbbra is jelentős fennakadásokat okoz a légi, a vasúti és a közúti közlekedésben egyaránt Nyugat-Európa nagy részén.

Rengeteg járatot töröltek a legforgalmasabb közlekedési csomópontokban, Londonban, Párizsban és Frankfurtban.Hétfő estétől várhatóan szerda reggelig nem indulnak repülőgépek a brüsszeli nemzetközi repülőtérről, mert fogytán a repülőgépek fagymentesítéséhez szükséges folyadék. A reptér honlapja szerint a felszállási szünet legalább kedd éjfélig tart. A repülőtérnek a kontinens nyugati felét sújtó rossz időjárás miatt nehézségei vannak az utánpótlás beszerzésével.Hétfő kora délután a légikikötőben még nem tudták megmondani, pontosan mikortól áll le a repülőgépek indulása.Körülbelül este fél hétig a járatok nagy része még el tudott indulni, de a későbbi járatok nagy többségét törölték.A Budapestre tartó járatok közül a kora esti gép még fel tudott szállni, az esti járatról 19 óra tájban még nem lehetett tudni, elindul-e. Leszálló gépeket a reptér továbbra is kész fogadni.

Címkék: repülőtér légiközlekedés hóhelyzet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr92529511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása