Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Lassan indul újra a légi közlekedés az Egyesült Államok keleti partvidékén. Az elmúlt napok havazása miatt több ezer járatot töröltek, és most tízezrek szeretnének végre útnak indulni. Nincs mindenkinek hely.

Több tízezer utas vesztegel az Egyesült Államok keleti partjának repülőterein. A térséget sújtó vasárnapi és hétfői hóviharok miatt megbénult a légiközlekedés.

New York, Boston és Philadelphia repülőterei néhány órája már működnek, de napokig tart, amíg a több mint hétezer törölt járat utasait el tudják szállítani. A légitársaságok szerint így is lesz olyan utas, akinek biztosan nem jut hely.

Karácsony után különösen nagy lett volna a forgalom ezeken a repülőtereken. Ezrek töltötték az elmúlt éjszakát valamelyik repülőtér padlóján. A légitársaságok kára összesen százmillió dollár körül van.

Címkék: esemény repülőtér légiközlekedés hóhelyzet törlés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr822543374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása