Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Legkevesebb tizenegy ember meghalt, amikor lezuhant egy orosz katonai teherszállító repülőgép kedden este Oroszországban.

A fedélzeten lévő emberek közül senki sem élte túl azt a balesetet, amelyben lezuhant az orosz légierő egyik teherszállító repülőgépe kedden este Oroszország középső részén. A teherszállító repülőgép a Moszkvától északra található Migalovo katonai repülőtérre tartott, amikor kedden este lezuhant a Tulai régióban. Az Antonov 22-es füstölgő roncsait öt órával később fedezték fel a levegőből.

A balesetet orosz hírügynökségek szerint senki sem élte túl. Az Interfax hírügynükség információi szerint 11-en voltak a légcsavaros gépen, míg a Ria Novosztyi hírügynökség úgy értesült, hogy 12-en. A Ria Novosztyi információi szerint a balesetet valószínűleg műszaki hiba okozta. A repülési adatokat és a pilótafülkében elhangzott beszélgetéseket rögzítő fekete dobozokat még nem találták meg.

Címkék: esemény katonai szerencsétlenség teherszállító

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr692545433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása