Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

A csődbe ment Aeroviva Kft. a kiutaztatási tevékenység befejezését követően is azon dolgozik, hogy teljesítse kötelezettségeit – tudatta közleményében a több százmillió forintos veszteséget felhalmozó társaság.

Kudarca indoklásaként azt is felhozta, hogy a chartergépeket üzemeltető Travel Service Kft. nem tudta beszerezni az útmegszakításokhoz szükséges engedélyeket. Ezt azonban cáfolta Farkas Attila ügyvezető igazgató, aki a távirati irodának kijelentette: a Travel Service rendelkezik minden engedéllyel, amely a repüléshez, a le- és felszálláshoz, az útmegszakításhoz szükséges.Elmondta: 9200, az Aeroviva által lekötött utazásihely-kapacitásból az Aeroviva mindössze 2000 helyet tudott értékesíteni. A Travel Service gépei már a helyszíneken voltak, az Aeroviva azonban nem fizette ki ezeket a járatokat – tette hozzá.

Mint ismert, az utazási iroda december 20-tól szüntette meg utazásszervezői és -közvetítői tevékenységét. A BRFK eljárást indított az ügyben okirattal való visszaélés és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Címkék: légitársaság travelservice

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr42545542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása