Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Malév-részvények megvételéről tárgyal az Air Berlin, pontosabban annak legnagyobb részvényese, a török Esas Holding - írja a Napi Gazdaság.

Piaci információk szerint a német-török vevőjelölt többségi részesedést vásárolna a magyar légicégben – de csak azt követően, hogy a magyar állam megvásárolja az orosz Vnyesekonombank ötszázalékos pakettjét - olvasható a lapban.

A Napi Gazdaság azt írja: az Esas Holding birtokolja Törökország legnagyobb fapados légitársaságát, a Pegasust is, s ennek terjeszkedése miatt lehet fontos az uniós Malév megvétele. A lap információi szerint a török cégeknek nem a Malév flottája, sokkal inkább leszállási engedélyei és egyéb uniós "jogosítványai" a fontosak.

Címkék: malév légitársaság légiközlekedés airberlin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr222559112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása