Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Egy dubai gép utasa tréfából robbantással fenyegetőzött    Őrizetbe vették hétfőn egy dubai légitársaság egyik járatának utasát, aki azzal tréfálkozott, hogy felrobbantja a gépet. Az incidens az ammáni nemzetközi repülőtéren történt, a Fly Dubai légitársaság egyik gépének fedélzetén. Ammáni biztonsági illetékesek szerint egy jordániai férfi közvetlenül felszállás előtt azt kérte az egyik légikísérőtől, hogy beszélhessen a kapitánnyal. Miután elutasították kérését, közölte, hogy pokolgép van nála, és felrobbantja a gépet. A legénység riasztotta a rendőrséget, az utasokat kimenekítették. A gépet tűzszerészek vizsgálták át, de nem találtak semmit. A gép háromórás késéssel indult útnak.

A fenyegetőző férfi kihallgatáskor közölte, hogy egy dubai légitársaságnál dolgozik másodpilótaként, és csak tréfának szánta a bombafenyegetést. A "móka" ellenére férfit őrizetbe vették, és bíróság elé állítják.

Címkék: biztonság esemény légiközlekedés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr602577629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása