Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Vádat emeltek egy 34 éves francia férfi ellen kedden New Yorkban, mert az ügyészség szerint törvénysértő módon viselkedett a Delta Airlines egyik járatán múlt szombaton. Franck Lebrun a tilalom ellenére cigarettázott a repülő mosdójában, majd rátámadt a személyzet tagjaira.

A Delta Airlines Nizza és New York között közlekedő járatán egy csoporttal tartott Lebrun az amerikai nagyvárosba, hogy onnan Hondurasba menjenek. A francia férfi kiment a mosdóba és titokban rágyújtott. Miután kijött, az egyik légiutas-kísérő megérezte a füst szagot, és figyelmeztette. Lebrun azonban később újra a mosdó felé tartott, és a stewardess ismét figyelmeztette.

Az ügyészség szerint az alkohol és dohány szagát árasztó Lebrun rátámadt a nőre, káromkodni kezdett, és taszigálta őt, majd ugyanezt tette a személyzet másik tagjával is, aki munkatársa segítségére sietett. A férfi egyre agresszívabban szidta őket, angolul és franciául káromkodott. Ekkor közbeavatkozott a gépen tartózkodó légi marsall, aki utasította Lebrunt, hogy üljön vissza a helyére.

Az ügyészség szerint Lebrun a légi marsall felé rúgott, és a kezeivel úgy hadonászott, mint aki ütni akar. Erre megbilincselték és a gép hátsó részébe vitték, ahol folytatta az ordítozást. Miután a gép leszállt New Yorkban, a francia férfit őrizetbe vették.
 

Címkék: biztonság esemény delta légitársaság légiközlekedés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr1002587838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása