Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Rosszul lett a pilóta, ezért meg kellett szakítani az Air France francia légitársaság egyik Párizsból New York-ba tartó repülőgépének az útját hétfőn. A Boeing 777-es gép Reykjavík repülőterén szállt le. A pilótát kórházba szállították.

A 232 embert szállító repülőgép a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről szállt fel, kilenc óra előtt tíz perccel. A New York-ba tartó gép az Atlanti-óceán felett járt, amikor a másodpilóta jelentette, hogy rosszul lett a pilóta, és leszállási engedélyt kért a reykjavíki Keflavik repülőtéren. A repülőtér szóvivőjének elmondása szerint a Boeing 777-es gond nélkül szállt le. A leszállás után a pilótát kórházba szállították - közölte a szóvivő. Azt nem közölték, hogy mi baja volt a pilótának, és azt sem lehet tudni, hogy milyen állapotban van. Egy másik szóvivő csak annyit közölt, hogy az Air France gépe holnap délelőtt folytatja majd útját a New York-i JFK repülőtérre.

Címkék: esemény légitársaság boeing777

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr742591323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása