Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Súlyos tőkehiányát egyelőre a British Airways-től és a WizzAir-től átcsábított szakemberekkel próbálja ellensúlyozni a magyar légitársaság.



Paul Coakley-t, a Wizz Air korábbi műszaki igazgatóját bízta meg a Malév a légitársaság műszaki és karbantartási területének irányításával műszaki vezérigazgató-helyettesként. Erre a feladatra új pozíciót hoztak létre a magyar nemzeti légitársaságnál, éppen a terület fontossága miatt - mondta Róna Márta, a Malév kommunikációs igazgatója.

Az angol szakember a légiközlekedési karbantartási területen dolgozott az elmúlt húsz évben. Korábban a MyTravel Airways-nél  mérnök (Technical Services Engineer) volt, majd később repülőgép lízingelési műszaki menedzser (Technical Manager Aircraft Leasing). Ezt követően a WizzAirnél, majd a légiközlekedési tanácsadó cégnél, az IASG Limitednél dolgozott műszaki igazgatói beosztásban.

A Malév kulcsfontosságú kereskedelmi területét január 17-től Gergye Ottó értékesítési igazgató irányítja. Az új vezető ugyancsak a nemzetközi légiközlekedési iparágban szerzett tapasztalatokkal rendelkezik.

A Malévhez való belépését megelőzően a British Airways-nél dolgozott Sales Manager munkakörben, ahol a németországi, ausztriai és svájci piacokért felelt. Feladatai közé tartozott a brit légitársaság előbb említett piacainak értékesítési stratégiájának kialakítása.

Címkék: malév légitársaság wizzair légiközlekedés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr712615768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása