Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

A Malév vezetése Paul Coakley-t bízta meg a légitársaság műszaki és karbantartási területének irányításával műszaki vezérigazgató-helyettesi pozícióban 2011. január 24-i hatállyal.


Az angol szakember korábban a WizzAir műszaki igazgatója volt. Az új felsővezető a légiközlekedési karbantartási (MRO) területen szerzett széleskörű tapasztalatokat az elmúlt húsz évben.A Malévhez való belépését megelőzően dolgozott a MyTravel Airways-nél (a Thoomas Cook leányvállalata) mérnök (Technical Services Engineer), majd később repülőgép lízingelési műszaki menedzser (Technical Manager Aircraft Leasing) pozícióban.Ezt követően a WizzAir-nél, majd az ismert légiközlekedési tanácsadó cégnél, az IASG Limited-nél folytatta karrierjét, mint műszaki igazgató.

Címkék: malév légitársaság wizzair légiközlekedés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr372614317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása