Hirdetés

Hírek a repülés világából

A repüléssel kapcsolatos cikkek gyűjteménye 2010. november 21-től.

Friss topikok

Reklám

Hirdetés

Hétvégén, szombaton és vasárnap 3 repülőgéppel hozzák haza a még Egyiptomban nyaraló 450 magyar turistát – mondta a Független Hírügynökségnek Molnár Judit csütörtökön. Az Utazási Irodák Szövetségének szóvivője hangsúlyozta: a Vörös-tengernél üdülő magyarok továbbra sincsenek veszélyben, ahogy a szintén ott nyaraló németek, angolok, olaszok és oroszok sem.


A még Egyiptomban maradt magyar turistákat hazahozó első gép szombat éjjel 11-kor landol majd Ferihegyen, a többieket pedig egy vasárnap délelőtt 10-kor és egy este fél 10-kor érkező repülő hozza – mondta Molnár Judit.
A 450 magyart 5 utazási iroda üdülteti Egyiptomnak azon a vörös-tengeri részén, ahol jelenleg is mindenki biztonságban van – mondta a szóvivő. A kormányellenes tüntetések erre a részre nem terjedtek át, már csak azért sem, mert nagyon kicsi az őslakosok száma, közülük pedig legtöbben épp a turizmusból élnek, tehát számukra is létkérdés a turisták biztonsága.
Mindennek ellenére az utazási irodák korábban úgy döntöttek, felfüggesztik a charterjáratokat Egyiptomba addig, amíg nem rendeződik a helyzet az észak-afrikai országban

Címkék: budapest ferihegy repülőtér légitársaság repülőgép légiközlekedés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://repuleshirek.blog.hu/api/trackback/id/tr392637687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása